سرمایه مورد نیاز برای اقامت از طریق کارآفرینی

دسته بندی : استودیو سایرس

میزان سرمایه مورد نیاز جهت درخواست اقامت از طریق راه اندازی کسب و کار

میزان سرمایه مورد نیاز جهت درخواست اقامت از طریق کار آفرینی به دو عامل بستگی دارد:

مورد اول مربوط به قوانین آن کشور می باشد. به طور مثال در پروسه کار آفرینی آلمان حداقل سرمایه ثبتی مورد نیاز ۲۵۰۰۰هزار یورو میباشد و در کشور یونان حداقل سرمایه مورد نیاز ۶۰۰۰ هزار یورو می باشد.

مورد دوم طرح توجیهی بوده که توسط شما یا وکلای شما تهیه و تنظیم می شود که ممکن است سرمایه ای بالاتر از حداقل سرمایه ثبتی مورد تایید آن کشور در نظر گرفته شود.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید