شرایط اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری

مشاورین سایرس در استودیو سایرس
دسته بندی : استودیو سایرس

شرایط اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری

دریافت اقامت دائم کشور یونان با حداقل سرمایه گذاری معادل ۲۵۰ هزار یورو به صورت نقدی امکان پذیر است. خرید ملک (مسکونی یا تجاری) و یا زمین برای ساخت و ساز رایج‌ترین شکل ممکن برای سرمایه‌گذاری در یونان است. در این حالت دریافت اقامت سرپرست، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال، همین طور پدر و مادر سرپرست و پدر و مادر همسر وجود دارد. همچنین برای هیچ کدام از اعضای خانواده شرط حضور در یونان وجود ندارد.

برای اطلاع از شرایط اخذ اقامت سرمایه گذاری یونان ، درخواست مشاوره خود را از طریق فرم مشاوره ارسال کنید.

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید