شرط حضور در پروسه های اقامت

دسته بندی : استودیو سایرس

شرط حضور در پروسه های اقامت

 

طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا آرتیکل ۴، شرط حضور به این معنا است که شما در دوره ۵ ساله اقامت موقت خود بیش از ۱۰ ماه حق خروج از حوزه شنگن را ندارید.
همچنین بررسی این مطلب از طرف اتحادیه اروپا با شیوه های مختلف مثل ثبت نام فرزندان در مدرسه داشتن آدرس در کشور مقصد داشتن بیمه پزشکی و ….صورت می گیرد.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید