اقامت از طریق سرمایه گذاری

موسسه حقوقی سایرس

اقامت از طریق سرمایه گذاری

در بیشتر کشورهای اروپایی امکان خرید ملک و زمین وجود دارد ولی در اکثر کشورها، این سرمایه گذاری ها ختم به اقامت نمی شوند. از بین 26 کشور عضو شنگن، تنها در 3 کشور امکان اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری وجود دارد که این 3 کشور شامل اسپانیا، پرتغال و یونان میشود.

شرایط اخذ اقامت به چه صورت است؟

به جهت اخذ اقامت اروپا از این طریق، متقاضی می بایست ملک یا زمینی را (با توجه به قوانین کشور مد نظر خود) خریداری کند. میزان سرمایه گذاری به جهت اخذ اقامت، بسته به کشور انتخابی، متفاوت بوده و کمترین میزان سرمایه گذاری از بین این 3 کشور، 250 هزار یورو و مربوط به کشور یونان می باشد.

شرایط تمدید چگونه است؟

با توجه به قوانین مهاجرتی هر کشور، شرایط متفاوت است. با این وجود، حفظ سرمایه در کشور مقصد و پرداخت سالانه حق بیمه پزشکی شما از ملزومات تمدید اقامت می باشد.

آیا صرفا این سرمایه گذاری در قالب ملک مسکونی است؟

خیر. بسته به کشور مقصد، ملک خریداری شده می تواند به صورت یک یا چند ملک تجاری (رستوران ،کافی شاپ) و یا حتی زمین برای ساخت و ساز باشد.