اقامت اسلواکی از طریق کارآفرینی

اقامت اسلواکی از طریق کارآفرینی

اسلواکی در همسایگی لهستان، مجارستان و اتریش یکی از کشور‌های دوست‌داشتنی اروپاست. سرزمینی زیبا و با ثبات برای سرمایه‌گذاران که در طول سال‌های اخیر بسیاری از کارآفرینان سرتاسر جهان را به خود جلب کرده است. مهمترین صنایع این کشور فلزات، غذا و نوشیدنی، مواد شیمیایی، ماشین آلات صنعتی، کاغذ و چاپ، گاز و نفت هستند. آلمان بیشترین سهم در تجارات با اسلواکی را دارد و کارآفرینانی که در این کشور کسب و کار خود را راه اندازی می‌کنند، می‌توانند براحتی به بازارهای اروپایی دسترسی پیدا کرده و با توجه به قوانین جهانی در محیطی امن و باثبات تجارت خود را گسترش دهند. برای آغاز کسب و کار خود در این کشور باید ابتدا اقامت اسلواکی را اخذ کرده تا بتوانید به صورت قانونی فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنید. اگر قصد گرفتن اقامت اروپا و یا سرمایه‌گذاری در اروپا را دارید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را از دست ندهید، مطمئناً پس از آشنایی با شرایط اخذ اقامت اسلواکی بهترین تصمیم را می‌گیرید. در ادامه با موسسه حقوقی سایرس همراه باشید.

چرا ویزای کارآفرینی اسلواکی بگیریم؟ مهاجرت به اسلواکی از طریق کار

هر فرد حقیقی یا حقوقی یا کارآفرینانی که شرایط آغاز کسب و کار در اسلواکی را دارند برای اینکه بتوانند به صورت قانونی به فعالیت اقتصادی بپردازند، باید ابتدا پروانه تجاری دریافت کنند. همه افرادی که از طریق ثبت شرکت، اقامت اسلواکی را اخذ کرده‌اند، امکان کار، زندگی، تحصیل و بهره‌مندی از امکانات شهروندی این کشور را دارند. این روش یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای دریافت اقامت اروپا است.

مراحل دریافت اقامت کارآفرینی اسلواکی

چهار ماه پس از ارائه مدارک به سفارت و انجام بررسی‌های لازم، اقامت موقت فرد صادر می‌شود. این اقامت در ابتدا یک ساله یا دو ساله صادر می‌شود و پس از پنج سال متقاضی می‌تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام کند. متقاضی حداکثر یک ماه پس از صدور کارت اقامت مهلت دارد تا بیمه‌نامه و گواهی سلامت خود را به اداره پلیس ارائه کند. برای ثبت شرکت به اولین چیزی که نیازمندید، ارائه یک بیزنس‌پلن دقیق و کامل است.

همچنین باید دو حساب بانکی، یکی شخصی و دیگری شرکتی داشته باشد. پس از اخذ پروانه تجاری در اسلواکی، متقاضی باید در اسلواکی حساب بانکی شرکتی افتتاح کند. رایج‌ترین نوع شرکت برای دریافت اقامت، شرکت با مسئولیت محدود است که برای ثبت این شرکت به سرمایه اولیه پنج‌هزار یورو نیازمندید.

سفر به بهشت اروپا با اقامت کارآفرینی اسلواکی

جهت تمدید اقامت شرکت باید فعالیت اقتصادی داشته و مالیاتی معادل ۱۲ هزار یورو در سال پرداخت کند. در غیر اینصورت پلیس، اقامت را تمدید نخواهد کرد. همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال نیز می‌توانند برای اخذ اقامت اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم نگاهی به مقاله اقامت تمکن مالی ایتالیا نیز داشته باشید.

مدارک لازم برای اقامت کارآفرینی اسلواکی

برای ارائه در خواست به سفارت، باید پرونده‌ای کامل و دقیق داشته باشید. علاوه بر ارائه مدارک کامل و سالم باید طرح توجیهی(بیزنس پلان) خود را به درستی تنظیم کنید. برای نگارش طرح توجیهی کسب و کارتان حتما باید از تخصص و دانش کارشناسان این حوزه بهره‌ببرید تا در هزینه و زمان پروسه اخذ اقامت مشکلی پیش نیاید. مدارک لازم برای اقامت کارآفرینی اسلواکی به شرح ذیل است:

  • فرم درخواست به زبان اسلواک
  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۱۸ ماه
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه
  • مدارک مالی مانند پرینت حساب
  • شناسنامه
  • طرح توجیهی دقیق
  • گواهی سلامت

شرایط تمدید اقامت کارآفرینی اسلواکی چیست؟ کشور اسلواکی برای زندگی چگونه است؟

اسلواکی یکی از آسان‌ترین مسیر‌های دریافت اقامت اروپا را پیش روی شما می گذارد. برای دریافت و تمدید اقامت کارآفرینی این کشور هرگز پروسه دشواری را پیش رو ندارید فقط توجه داشته باشید که زندگی در اسلواکی از اهمیت زیادی برای دریافت اقامت این کشور برخوردار است. در مجموع رعایت شرایط زیر برای تمدید اقامت ضروری است:

  • پرداخت مالیات سالانه
  • نداشتن سابقه کیفری
  • زندگی در اسلواکی- شرط حضور در این اقامت اهمیت دارد.
آینده‌ای روشن با ویزای کارآفرینی اروپا

مزایای ثبت شرکت و اخذ اقامت کارآفرینی اسلواکی

اسلواکی آب و هوای خوب و موقعیت جغرافیایی بسیار ویژه‌ای دارد. حجم بالای معاملات با آلمان و اروپای غربی فرصت‌های بی‌نظیری را برای صادرات و تجارت از اسلواکی پدید آورده است. بهره‌مندی از حقوق شهروندی اروپا و امکان تردد آزادانه به تمام کشورهای حوزه شنگن از جمله مزایای دریافت اقامت اسلواکی است. علاوه بر این دریافت اقامت کارآفرینی اسلواکی مزایای بیشتری دارد مثل:

  • تردد آزادانه به کشورهای حوزه شنگن
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان و تحصیلی
  • زندگی در کشوری با هزینه های نسبتا پایین در مقایسه با سایر کشورها
  • امکان خرید ملک و خودرو
  • عدم نیاز به استخدام کارمند در شرکت ثبت شده
  • مالکیت صد در صدی شرکت
  • اخذ اقامت برای همسر و فرزندان
  • امکان تحصیل فرزندان
  • بهره‌مندی از امکانات شهروندی
  • اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال
  • کار در کشوری بر پایه استانداردهای جهانی
  • نرخ تورم پایین
  • استفاده از نیروی انسانی ارزان
اقامت کارآفرینی اروپا با ویزای اسلواکی

مزایای زندگی در اروپا با ویزای کارآفرینی اسلواکی

دارندگان اقامت اسلواکی می توانند بدون محدودیت به کشورهای حوزه شنگن سفر کنند. همچنین با اقامت در این کشور می‌توانید از خدمات آموزشی با استاندارد‌های جهانی و تحصیل در دانشگاه‌های تراز اول اروپا برای اعضای خانواده خود بهره‌مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه های اخذ اقامت اروپا پیشنهاد می کنیم نگاهی به نوشتار اخذ اقامت تمکن مالی یونان نیز داشته باشید.

  • کیفیت بالای زندگی
  • امنیت اجتماعی بالا
  • برخورداری از آموزش رایگان
  • امکان تحصیل در دانشگاه‌های خوب منطبق با استانداردهای جهانی
  • بیمه درمانی فراگیر
  • طبیعت زیبا
  • آشنایی با فرهنگ ها و ملیت های مختلف

البته دریافت اقامت اسلواکی با دشواری‌هایی نیز همراه است. پرداخت مالیات سالیانه نسبتاً بالا و همچنین شرط پررنگ زندگی در این کشور برای تمدید اقامت از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشته باشید.

از آنجایی که برای اخذ اقامت می بایستی اطلاعات به روز و کاملی داشته باشید و در مسیر درست گام بردارید بهتر است پیش از انجام هر کاری با مشاورینی که از کلیه مراحل آگاهی دارند صحبت کنید تا بتوانید با برنامه ریزی دقیق حرکت کنید بدین ترتیب از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری شود.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید