اقامت تمکن مالی ایتالیا

اقامت تمکن مالی ایتالیا

با اخذ اقامت تمکن مالی ایتالیا، دیگر نیازی به سرمایه گذاری و کارآرفرینی نیست. متقاضیان می توانند با ارائه مدارک مبنی بر داشتن درآمد ثابت ماهیانه در ایران، اقدام به اخذ این اقامت نمایند. این درآمد می تواند از طریق سود سپرده بانکی، اجاره دریافتی از املاک و حقوق بازنشستگی نشان داده شود. باید در نظر داشت که ارائه یکی از این مدارک در صورتی که درآمد مورد نیاز برای تمکن مالی را اثبات کند کافی است و نیازی به ارائه هر سه مورد نیست. این د رآمد با توجه به قوانین کشور اتالیا، برای سرپرست و فرزندان بالای ۱۸ سال معادل ماهانه ۳۰۰۰ یورو، همسر ۱۵۰۰ یورو و فرزندان زیر ۱۸ سال نیز هرکدام ۷۵۰ یورو میباشد.

به طور مثال؛ یک خانواده ۳ نفر با فرزند ۱۴ ساله، باید درآمد ۵۲۵۰ یورو را به صورتی ریالی در ایران از روش های ذکر شده نشان دهد.

 

مدت زمان تمدید و شرایط اخذ اقامت تمکن مالی ایتالیا

ابتدا نوع اقامت شما موقت خواهد بود. اقامت تمکن مالی ایتالیا برای سرپرست، همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال تا ۵ سال به صورت سال به سال تمدید میشود . شرط تمدید اقامت در هر سال وابسته به ۳ فاکتور حفظ درآمد ثابت ماهیانه که در زمان تمدید جمع سالانه آن باید اثبات شود یعنی سرپرست و فرزندان بالای ۱۸ سال سالانه ۳۶ هزار یورو همسر ۱۸ هزار یورو و فرزندان هرکدام ۹ هزار یورو. (به طور واضح تر یک خانواده ۳ نفره با فرزندان زیر ۱۸ سال در زمان تمدید ملزم به نشان دادن درامد سالانه ۶۳ هزار یورو هستند) علاوه بر آن داشتن آدرس معتبر در کشور ایتالیا و داشتن بیمه پزشکی معتبر در آن کشوراز شروط الزامی برای تمدید اقامت میباشد.

 

شرایط اقامت تمکن مالی ایتالیا

  • اثبات وجود درآمد ثابت ماهیانه در ایران
  • بدون نیاز به داشتن دانش زبان (ایتالیایی، انگلیسی و…) در آغاز پروسه
  • بدون نیاز به ارائه مدرک تحصیلی
  • بدون نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه یا راه‌اندازی کسب و کار
  • نیاز به حضور و زندگی در کشور ایتالیا به جهت تمدید اقامت اروپای شنگن
  • نیاز به خرید ملک در ایتالیا از سال دوم اقامت

 

مزایای اقامت تمکن مالی ایتالیا

  • اقامت اروپای شنگن برای سرپرست، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال
  • استفاده از این اقامت برای فرزندان بالای ۱۸ سال به همراه خانواده
  • بهره‌مندی از خدمات بیمه پزشکی، حساب بانکی و تحصیل رایگان فرزندان
  • صدور اقامت ۱ ساله اروپای شنگن در ابتدای پروسه
  • امکان اخذ پاسپورت ایتالیا دو سال بعد از دریافت اقامت دائم اروپای شنگن
  • تردد به کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا
  • امکان استقرار ۹۰ روزه در دیگر کشورهای حوزه اروپای شنگن
  • سهولت در اخذ ویزای کشورهای انگلیس و کانادا

 

نکات اقامت تمکن مالی ایتالیا

  • این اقامت به صورت سال به سال تمدید می‌شود.
  • بر اساس اعلام سایت رسمی اتحادیه اروپا آرتیکل ۴، بعد از گذشت ۵ سال از صدور مجوز اقامت اروپای شنگن و در صورت رعایت شرایط لازم، امکان دریافت اقامت دائم مجود دارد.
  • مدت زمان انجام پروسه ۶ ماه کاری می‌باشد

 

مراحل درخواست و دریافت اقامت تمکن مالی ایتالیا

  1. بررسی مدارک و شرایط خانواده
  2. عقد قرارداد با موسسه حقوقی
  3. تکمیل مدارک
  4. ترجمه و تایید مدارک
  5. تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز از طرف وکیل ایتالیایی
  6. مراجعه به سفارت و ارائه درخواست
  7. صدور و دریافت ویزای تایپ D
  8. سفر به کشور ایتالیا و ثبت درخواست اقامت اروپا برای تمامی اعضای خانواده

 

آیا اسناد و حساب های ارائه شده برای اخذ اقامت ایتالیا به عنوان وثیقه نزد شرکت یا کشور مقصد می ماند؟

خير، ترجمه هاي تاييد شده اسناد و حساب ها به سفارت ارائه ميشود و اصل آنها نزد متقاضي باقي ميماند. در پروسه هاي اقامت چون هدف شما زندگي بيش از ٩٠ روز در كشور مقصد است چيزي به اسم ضمانت يا وثيقه وجود ندارد. اما در پروسه هاي ويزاي توريستي چون ویزا حداکثر برای تردد ۹۰ روزه متقاضی صادر میشود، کارگزاران مبلغی به عنوان وثیقه دریافت میکنند که این ضمانت بازگشت متقاضی از سفر توریستی میباشد.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید