چگونه اجازه کار در اروپا را کسب کنیم؟

چگونه اجازه کار در اروپا را کسب کنیم؟
دسته بندی : اقامت آلمان
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

چگونه اجازه کار در اروپا را کسب کنیم؟

زندگی و اقامت در اروپا می‌تواند درهای پیشرفت را به روی ما باز کند. اما علاقه‌مندان به کار یا سرمایه‌گذاری در قاره سبز همواره می‌پرسند چگونه می‌توان اجازه کار را در کشورهای مختلف اروپا کسب کرد.

 

اقتصاد اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا  بعد از آمریکا بزرگترین اقتصاد جهان است و از نظر شاخص قدرت خرید بعد از چین قرار دارد. در سال ۲۰۱۸، GDP اتحادیه اروپا ۱۸٫۸ ترلیون دلار بود که در واقع ۲۲% از کیک اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است.

قطب‌های اقتصادی کلیدی که مراکز و شرکت‌های مهم را در خود جای داده اند عبارتند از: آمستردام، بروکسل، بخارست، دوبلین، فرانکفورت، لیسبن، لندن، مادرید، میلان، پاریس، استکهلم، ورشو و …

شرایط کاری

اقتصادی پایدار و بازارهای عالی موجب شده تا اروپا مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار بگیرد. میزان سرمایه‌گذاری خارجی در این منطقه در سال ۲۰۱۲ ، ۵٫۱ ترلیون دلار بوده است. یکی از تاثیرات مهم سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی متفاوت است. ایجاد موقعیت‌های شغلی مناسب برای دولت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از حیطه‌هایی که در قانون کارگری اتحادیه اروپا به آن اشاره شده، شرایط کاری است. این شرایط شامل: ساعت‌های کاری، شرایط و موقعیت‌های شغلی، چگونگی تنظیم قرارداد و … است. کلیه این موارد کلیدی باعث شده‌اند تا اشتغال در اروپا به بالاترین میزان خود رسیده و شرایط شغلی مناسبی برای نیروی کار فراهم آید.

در راستای این قانون متقاضیان باید حداقل شرایط لازم برای آغاز کسب و کار و یا استخدام را داشته باشند.

اخذ اقامت

متقاضیانی که علاقمند به گسترش کسب و کار خود و دسترسی راحت‌تر به بازارهای اروپا و جهان هستند، می‌توانند از طریق اخذ اقامت اروپای شنگن، کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

سه پیشنهاد برای این افراد متصور است:

اقامت از طریق بلوکارت:

کارت آبی (اقامت بلوکارت) اتحادیه اروپا به منظور جذب نیروی کار متخصص و ماهر طراحی شده است. اتحادیه اروپا با معرفی این برنامه در نظر دارد تا با تسهیل مهاجرت نیروی متخصص، کمبودهای موجود در رابطه با نیروی کار در اروپا را جبران کند. با استفاده از بلوکارت دروازه‌های اتحادیه اروپا به روی شهروندان کشورهای جهان سوم که دارای مدرک تحصیلی مرتبط در رشته‌های مورد نیاز هستند، باز می‌شود.

اقامت از طریق تمکن مالی:

افراد متمول می‌توانند بدون خارج کردن سرمایه خود از کشور و اثبات دارایی در کشور مبدا،  اقامت اروپا را اخذ کنند. متقاضیان می‌توانند از طریق ۶ کشور اسپانیا، ایتالیا، یونان، فرانسه، موناکو و اتریش، اقامت تمکن مالی اروپا را اخذ کنند.

اقامت از طریق سرمایه گذاری:

تنها در ۳ کشور اسپانیا، پرتغال، یونان امکان اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری یا خرید ملک وجود دارد. در این نوع اقامت متقاضیان با خرید ملکی به ارزش حداقل ۲۵۰ هزار یورو می توانند اقامت این‌ کشورها را کسب کنند.

اقامت کارآفرینی آلمان:

براساس ماده ۲۱ قانون مهاجرت آلمان در صورتی که شخصی تمایل به راه اندازی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در آلمان داشته باشد، با اثبات سابقه کار مرتبط در ایران و ارائه طرح توجیهی یا بیزنس پلن مورد تایید دولت آلمان، بدون نیاز به داشتن دانش زبان آلمانی، می‌تواند وارد پروسه اقامت از طریق کارآفرینی آلمان شود. دراین پروسه فعالیت شرکت و سودآوری آن باید واقعی بوده و شرکت مستلزم پرداخت مالیات طبق قوانین دولت آلمان به کشور آلمان است.

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید