شرایط اخذ اقامت از طریق کارآفرینی

دسته بندی : استودیو سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

شرایط اخذ اقامت از طریق کارآفرینی

نخستین شرط دریافت اقامت کارآفرینی ارائه یک طرح توجیهی (بیزینس پلان) به کشور مقصد است که اثبات می‌کند کسب و کار مورد نظرتان سود آور است. راه اندازی این کسب و کار به عهده کارفرما بوده همچنین در این شرکت سهام درخواست کننده اقامت باید ۵۰% به بالا باشد. در غیر اینصورت شخص با عنوان کارفرمایی نمی‌تواند در خواست اقامت دهد.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقامت از طریق کارآفرینی میتوانید مطالب مربوطه را در سایت سایرس مطالعه کنید.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید