نیاز به مدرک تحصیلی و یا تخصص در پروسه کارآفرینی

دسته بندی : استودیو سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

بسته به کشور مقصدی که برای اقامت در نظر گرفته اید، مدرک تحصیلی میتواند امتیاز محسوب شود یا الزامی به داشتن آن باشد. اما در بیشتر کشورها داشتن تخصص مرتبط با آن کسب و کار کمک شایانی در موفقیت پرونده مهاجرتی می کند.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید