ویزای دانشجویی

دسته بندی : استودیو سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی چیست؟

ویزای دانشجویی اجازه اقامت از طرف کشور مقصد به دانشجوی پذیرفته‌ شده در دانشگاه معتبر در آن کشور است. با این ویزا دیگر دانشجو برای اقامت در آن کشور به هیچ مدرک دیگری برای تایید شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد احتیاج ندارد. هر شخصی از سن ۴ سالگی می تواند با گرفتن ویزای تحصیلی در خارج از کشور تحصیل کند. برای گرفتن ویزای تحصیلی اول باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد تحصیل و در رشته مورد نظر بگیرید پس باید بدانید که به کدام دانشگاه می خواهید بروید و خیال تحصیل در چه رشته ای را دارید.

 

آیا ویزای دانشجویی به اقامت ختم می شود؟

در صورتي كه بعد از اتمام تحصيل بتوانید مشغول به كار شوید، امكان دريافت اقامت كاري براي شما وجود دارد كه در ابتدا به صورت موقت است و اگر نتوانید کاری پیدا کنید باید به کشور خود بازگردید.

 

چرا اقامت های دانشجویی ختم به اقامت دائم نمیشود؟

در اقامت دانشجویی اقامت شما صرفا جهت ادامه تحصیل میباشد و سال هایی که به عنوان دانشجو سپری میکنید به عنوان رزومه اقامتی شما محسوب نمیشود مگر اینکه پس از اتمام تحصیل موفق به تغییر نوع این اقامت شوید، برای مثال موفق به راه اندازی کسب و کار در اروپا شوید و نوع اقامت شما به کارفرمایی تبدیل شود. در نظر داشته باشید که در این حالت اگر چهار سال با اقامت دانشجویی در آن کشور زندگی کرده باشید آن ۴ سال ارتباطی به پروسه اقامت کارفرمایی ندارد و دوره اقامت شما که ختم به اقامت دائم یا پاسپورت میشود از شروع پروسه کارآفرینی محاسبه میشود.

 

به جهت اخذ اقامت اروپا از روش های متفاوتی می توان استفاده کرد، از جمله سرمایه گذاری، کارآفرینی و تمکن مالی. در صورتی که تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر و یا مشاوره در زمینه هر کدام از این روش های اقامتی دارید، می توانید کلمه “اقامت اروپا” را به شماره ۵۰۰۰۲۳۰۰۰ ارسال کنید.

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید