شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق کارآفرینی

: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق کارآفرینی

یکی از راه های اخذ اقامت اروپا از طریق کار آفرینی در آلمان است که براساس ماده ۲۱ قانون مهاجرت آلمان، در صورتی که شخصی مایل به راه اندازی کسب و کار و فعالیت اقتصادی شرکتش در آلمان داشته باشد، با اثبات داشتن سابقه کار مرتبط در ایران و ارائه طرح توجیهی یا همان بیزینس پلان که می بایست مورد تایید دولت آلمان باشد، بدون نیاز به داشتن دانش زبان آلمانی می تواند در خواست خود را ثبت کند و پروسه اخذ اقامت اروپا را برای خود و خانواده اش آغاز کند.

نکته ی خیلی مهم در این پروسه این است که فعالیت شرکت کسی که درخواست اقامت اروپا از طریق کار آفرینی را می دهد، می بایست واقعی باشد و این شرکت واقعا سودآوری داشته باشد و همچنین صاحب این شرکت که همان در خواست کننده اقامت است می بایست طبق قوانین دولت آلمان مالیات خود را به این دولت پرداخت کند.

ما در این ویدئو در استودیو سایرس در خصوص اخذ اقامت اروپا از طریق کار آفرینی را توضیح داده ایم و شما هم می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق تکمیل فرم درخواست مشاوره و یا ارسال عدد ۲۲ به ۵۰۰۰۲۳۰۰۰ به صرف یک فنجان قهوه در جلسه مشاوره حضوری مهمان سایرس باشید.

در راستای اخذ اقامت آلمان از طریق کار آفرینی و براساس ماده ۲۱ قانون مهاجرت آلمان در صورتی که شخصی تمایل به راه اندازی کسب و کار و فعالیت اقتصادی شرکتش در آلمان داشته باشد با اثبات داشتن سابقه کار مرتبط در ایران و ارائه طرح توجیهی (بیزینس پلان ) مورد تایید دولت آلمان، بدون نیاز به داشتن دانش زبان آلمانی میتواند وارد این پروسه شود ،نکاتی که بسیار اهمیت دارد این است که در این پروسه فعالیت شرکت و سودآوری آن باید واقعی بوده و شرکت مستلزم پرداخت مالیات طبق قوانین دولت آلمان به کشور آلمان است.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید