شرایط اخذ پاسپورت درکشور یونان

دسته بندی : استودیو سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

شرایط اخذ پاسپورت درکشور یونان

اولین شرط برای درخواست پاسپورت یونان، داشتن اقامت دائم آن کشور میباشد. شرط دوم تسلط کامل به زبان، تاریخ و فرهنگ کشور آن میباشد.

پس از برقراری ۲ شرط اول پروسه اخذ پاسپورت یونان به این شکل ادامه خواهد یافت:

۲ سال پس از دریافت اقامت دائم، شما مجوز درخواست پاسپورت را دارید. دقت بفرمایید که همسر هم همانند سرپرست لازم است به زبان، تاریخ و فرهنگ این کشور تسلط کافی داشته باشد. این نکته در مورد یونان گفته میشود تمکن مالی یونان هرگز به پاسپورت ختم نمی شود. این گفته به دلیل این است که در پروسه تمکن مالی یونان قانونا شرط حضور وجود ندارد و تصور کشور یونان بر عدم حضور شما در این کشور می باشد و در صورتی که در دوره ۲۶ ساله (دوره اقامت از طریق اثبات تمکن مالی در یونان) ۵ سال حضور و زندگی شما ثابت شود (۵ سال متوالی مثلا سال ۸ تا سال ۱۳) امکان درخواست اقامت دائم و در صورتی که بتوانید شرایط مربوط پاسپورت را رعایت کنید درخواست پاسپورت از نظر قانونی در این مرحله بلامانع است.

 

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید