شرایط اخذ پاسپورت درکشور اسپانیا

مشاورین سایرس در استودیو سایرس
دسته بندی : استودیو سایرس

شرایط اخذ پاسپورت درکشور اسپانیا

اقامت از طریق سرمایه گذاری اسپانیا به صورت یک دوره ۲ ساله و بعد از آن به صورت دوره های ۵ ساله تمدید میشود.

با این نوع اقامت ابتدا نوع اقامت شما موقت خواهد بود و شرط رسیدن به پاسپورت در آن این است که اقامت شما تبدیل به اقامت دائم شده باشد و ۵ سال بعد از دریافت اقامت دائم امکان درخواست  پاسپورت وجود دارد.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید