مجوز و مزایای اقامت شنگن

دسته بندی : استودیو سایرس

مجوز اقامت چیست و چه مدت اعتبار دارد؟

مجوز اقامت همان ویزای تایپ D است که شرايط و قوانين استفاده از آن در کشور های مختلف، متفاوت است که این نوع ویزا در پروسه های اخذ اقامت کشور ها از ملزومات دریافت استیکر یا کارت اقامت می باشد. برای مثال، در پروسه اقامت تمکن مالی پس از تکمیل مدارک، تایید پرونده توسط اداره مهاجرت و در نهایت تایید سفارت، مجوز اقامت یا همان ویزای تایپ D برای متقاضی صادر می شود.

مدت زمان اعتبار این مجوز نیز بسته به قوانین هر کشور، متفاوت می باشد. برای مثال ویزای تایپ D در پروسه اقامت تمکن مالی فرانسه، یک سال اعتبار دارد.

 

مزیت های اخذ اقامت شنگن چیست؟

با اخذ اقامت اروپای شنگن، شما می توانید به عنوان یک شهروند اروپایی از خدمات دولتی و رفاه اجتماعی شامل خدمات پزشکی و درمانی، خدمات بانکی و افتتاح حساب، تحصیلی رایگان و … بهره مند شوید.

 

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید