چگونه اقامت استونی بگیریم؟

راههای مهاجرت به استونی
دسته بندی : اقامت اروپا,سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

برای اخذ تابعیت و پاسپورت دوم استونی ابتدا باید اقامت موقت این کشور را دریافت کنید. با رعایت قوانین می توانید اقامت را تمدید کرده و برای اقامت دائم و در نهایت پاسپورت درخواست دهید. بسته به مسیری که  برای اخذ اقامت طی می‌کنید، مدت زمان اخذ اقامت دائم متفاوت است ولی معمولا پنج سال طول می‌کشد تا اقامت استونی را دریافت کنید. با اخذ اقامت این کشور می توانید آزادانه به کشورهای حوزه شنگن سفر کنید، از کلیه حقوق شهروندی بهره‌مند شده، ملک بخرید و یا وام‌های بانکی بگیرید. راه های مختلفی برای اخذ اقامت این کشور وجود دارد که در این مقاله به روش‌های متدوال تر اشاره خواهیم کرد، در ادامه با موسسه حقوقی سایرس همراه باشید

استونی کشوری کوچک ولی بسیار پیشرفته

استونی با میلیون‌ها گردشگر در شمال اروپا قرار دارد. زندگی در این کشور که کوچکترین سرزمین منطقه بالتیک است جذابیت‌های خاص خود را دارد، از سنت‌ها گرفته تا دنیای دیجیتالی. جالب اینجاست که بدانید این کشور کوچک در زمینه فناوری اطلاعات از کشورهایی مانند ژاپن و آمریکا نیز پیشرفته‌تر است. در سال ۲۰۰۰ استونی نخستین کشوری بود که دسترسی به اینترنت را مانند آب و غذا جزو نیازهای اولیه مردم دانست و دسترسی به اینترنت سریع و رایگان را برای عموم فراهم کرد.

پیشرفت در زندگی با اقامت استونی

استونی از نظر اقتصادی کشوری پیشرفته بوده و دارای شاخص توسعه انسانی بالایی نیز هست. برای کار، تحصیل و زندگی در این کشور باید ابتدا اقامت استونی  را اخذ کنید. مهاجرت به این کشور از راه‌های مختلفی امکان پذیر است.

ساده ترین راه گرفتن اقامت استونی ازدواج است

یکی از راحت‌ترین روش‌های اخذ اقامت این کشور ازدواج با فردی است که یا اهل استونی بوده یا اقامت دائم این کشور را دریافت کرده باشد. البته برای مهاجرت به استونی از این روش باید به مواردی توجه کنید که که مهمترین آن داشتن شرایط سنی است. همچنین باید به یکی از دو زبان اصلی این کشور تا حدی مسلط باشید. اگر می‌خواهید از این طریق به استونی مهاجرت کنید حتما بررسی لازم را انجام دهید و با اطمینان در این مسیر پیش بروید.

کوتاه‌ترین راه اقامت استونی

خالی از لطف نیست اگر برای کسب اطلاعات بیشتر پیش از ادامه مطلب اقامت کارآفرینی اسلواکی به عنوان یکی دیگر از راه های اقامت اروپا را مد نظر قرار دهید.

با ادامه تحصیل اقامت استونی بگیرید  

یکی دیگر از روش‌های محبوب و رایج اقامت استونی، مهاجرت تحصیلی است. پس از پذیرش در یکی از داشنگاه‌های این کشور می توانید برای درخواست ویزا اقدام کنید. مدت زمان اعتبار ویزا به مقطع تحصیلی شما بستگی دارد. به عنوان مثال در مقطع کارشناسی ویزای ۳ الی ۴ ساله، مقطع کارشناسی ارشد ۲ ساله و برای مقطع دکتری ویزای ۳ ساله برای دانشجویان صادر خواهد شد. در مدت زمان اعتبار ویزا می توانید به راحتی در این کشور زندگی کنید و از مزایایی که این کشور در اختیار دانشجویان قرار می دهد، استفاده کنید. پس از اتمام دوره هم می توانید ویزای دانشجویی خود را به ویزای کاری تغییر دهید. در نهایت با داشتن قرارداد کاری و آگاهی از زبان این کشور برای اقامت موقت این کشور اقدام کنید.

اخذ اقامت استونی از طریق ویزای کار  

برای اخذ ویزای کاری استونی مانند کشورهای دیگر حوزه شنگن باید پیشنهاد کاری از سوی شرکتی معتبر در این کشور داشته باشید. در صورت داشتن مدرکی معتبر و مرتبط با شغل مورد نظر، سابقه کاری، تسلط به یکی از زبان‌های این کشور و پیشنهاد کاری، ویزایی ۳ ساله برای متقاضی صادر خواهد شد که در صورت داشتن قرارداد کاری قابل تمدید است.

فردایی بهتر با اخذ اقامت استونی

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم نگاهی به مقاله اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری نیز داشته باشید. این روش نیز یکی از راه های ساده برای گرفتن ویزای شینگن است.

کارآفرینان براحتی اقامت استونی می‌گیرند

یکی از راه های مهاجرت و اخذ اقامت استونی، ثبت شرکت است.  پروسه ثبت شرکت در این کشور مانند سایر کشورهای اروپایی است. اولین گام این پروسه، ارائه بیزنس پلن(برنامه کسب و کار) به اتاق بازرگانی است. در صورتی که طرح کسب و کار مورد قبول باشد متقاضی می تواند شرکت را ثبت کرده و فعالیت تجاری خود را آغاز کند. برای کار در این کشور اقامت موقتی برای شما صادر می شود که با رعایت قوانین به اقامت دائم منجر خواهد شد. برای تمدید اقامت، شرکت باید بیمه و مالیات پرداخت کند و سودآوری داشته باشد.

با اخذ اقامت کارآفرینی استونی می‌توانید از مزایای مختلفی مانند امکان تحصیل رایگان فرزندان، استفاده از کلیه حقوق شهروندی و امکان افتتاح حساب بانکی بهره مند شوید. ثبت شرکت استونی به دلیل داشتن هزینه‌های بالای نگهداری، تنها برای تجار و صاحبان کسب و کار مناسب است.

با سرمایه گذاری علاوه بر اخذ اقامت استونی پول پارو کنید!

می توانید از طریق سرمایه گذاری در پروژه های دولتی، خرید سهام و یا اواراق قرضه دولتی به ارزش حداقل یک میلیون یورو اقامت این شکور را اخذ کنید. همسر و فرزندان متقاضی نیز می توانند برای اخذ اقامت استونی اقدام کنند. این اقامت در ابتدا یک ساله صادر می شود. در صورتی که متقاضی همچنان سرمایه گذاری خود را حفظ کند می تواند تا پنج سال هر ساله این اقامت را تمدید کند. متقاضی پس از پنج سال می تواند برای اخذ اقامت دائم درخواست دهد. پس از اخذ اقامت دائم می توانید برای پاسپورت نیز اقدام کنید. بدیهی است سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌های انجام شه به حساب شما واریز می‌شود و بدین ترتیب می‌توانید درآمد یورویی قابل توجهی هم داشته باشید.

اقدام برای اخذ اقامت استونی

از آنجایی که مهاجرت یکی از مهمترین تصمیمات زندگی هر فردی به شمار می آید و فرآیند یافتن کار جدید و هماهنگی با آن جامعه تا مدت کوتاهی پر استرس است، آگاهی از مزایا و معایب یک پروسه اقامتی اهمیت بسیار زیادی دارد. انتخاب بهترین مقصد که با شرایط متقاضی نیز منطبق باشد خود فاکتور مهمی است. بنابراین بهتر است پیش از هر تصمیمی با مشاوران اقامتی تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب کنید.

در صورتی که به دلایل کاری، تجاری، تحصیلی و یا جایگاه دوم زندگی علاقه‌مند به اقامت در کشور استونی هستید، باید بهترین و کوتاه‌ترین مسیر را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید. بهترین مسیر در اصل پکیجی است که با شرایط متقاضی منطبق بوده و در سریع ترین زمان منجر به اخذ اقامت او شود.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

۲۳ آبان ۱۳۹۸

برای اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری ایا می توان تحصیل در حوزه شنگن هم انجام داد؟

    ۲۸ آبان ۱۳۹۸

    در صورتی که اقامت یکی از کشورهای حوزه شنگن را اخذ کنید امکان تحصیل در کشورهای دیگر برایتان وجود دارد.