اقامت سرمایه گذاری یونان

اقامت سرمایه گذاری یونان

کشور یونان، جزو ۳ کشوری است که امکان اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری را در میان کشورهای حوزه شنگن فراهم کرده است. این سرمایه گذاری میتواند در غالب خرید ملک (مسکونی یا تجاری) و زمین برای ساخت و ساز باشد. با سرمایه گذاری به میزان حداقل ۲۵۰ هزار یورو به صورت نقدی امکان درخواست اقامت دائم وجود دارد.  در نظر داشته باشید با این سرمایه گذاری امکان دریافت اقامت سرپرست، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال همین طور پدر مادر سرپرست و پدر و مادر همسر وجود دارد. در این نوع اقامت از نظر قانونی برای هیچ کدام از اعضای خانواده شرط حضور وجود ندارد.

مالیات پرداختی در اقامت سرمایه گذاری یونان

مالیاتی که در ابتدا باید پرداخت شود، حدودا ۳% است که برای نقل و انتقال سند می باشد. اما در آینده در صورتی که بیش از ۲ ملک به نام شخص خریداری شود، مالک ملزم به پرداخت مالیات است. در غیر اینصورت نگهداری ملک مالیاتی در پی ندارد.

کسب درآمد با سرمایه گذاری

از طریق اجاره دادن ملک، امکان کسب درامد سالانه حداقل ۴% با توجه به ارزش سرمایه گذاری وجود دارد.

 

شرایط اقامت سرمایه گذاری یونان

  • سرمایه‌گذاری نقدی حداقل به میزان ۲۵۰ هزار یورو
  • بدون نیاز به داشتن دانش زبان (یونانی، انگلیسی و…) در آغاز پروسه
  • بدون نیاز به ارائه مدرک تحصیلی
  • بدون نیاز به راه‌اندازی کسب‌وکار

 

مزایای اقامت سرمایه گذاری یونان

  • اقامت اروپای شنگن برای سرپرست، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال
  • اخذ اقامت برای ۳ خانواده با یک سرمایه‌گذاری
  • بدون نیاز به شرط حضور
  • امکان اخذ پاسپورت یونان بعد از ۷ سال از آغاز پروسه
  • بهره‌مندی از خدمات بیمه پزشکی، حساب بانکی و تحصیل رایگان فرزندان
  • صدور اقامت دائم یونان از ابتدای آغاز پروسه
  • تردد به کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا
  • امکان استقرار ۹۰ روزه در دیگر کشورهای حوزه اروپای شنگن
  • سهولت در اخذ ویزای کشورهای انگلیس و کانادا
  • امکان سرمایه‌گذاری بر ساختمان مسکونی، زمین برای ساخت‌وساز، ویلا، مغازه، دفتر کار ، هتل، رستوران و …

 

نکات اقامت سرمایه گذاری یونان

  • امکان سرمایه‌گذاری در تمام جزایر و شهرهای یونان بدون محدودیت وجود دارد.
  • مدت زمان انجام پروسه ۱ ماه می‌باشد.

 

آیا اسناد و حساب های ارائه شده برای اخذ اقامت سرمایه گذاری یونان به عنوان وثیقه نزد شرکت یا کشور مقصد می ماند؟

خير، ترجمه هاي تاييد شده اسناد و حساب ها به سفارت ارائه ميشود و اصل آنها نزد متقاضي باقي ميماند. در پروسه هاي اقامت چون هدف شما زندگي بيش از ٩٠ روز در كشور مقصد است چيزي به اسم ضمانت يا وثيقه وجود ندارد. اما در پروسه هاي ويزاي توريستي چون ویزا حداکثر برای تردد ۹۰ روزه متقاضی صادر میشود، کارگزاران مبلغی به عنوان وثیقه دریافت میکنند که این ضمانت بازگشت متقاضی از سفر توریستی میباشد.

 

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید