اقامت کارآفرینی آلمان

Germany Entrepreneur

اقامت کارآفرینی آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه جذب کارآفرین است. این کشور قطب اقتصادی اروپاست و به ایده های خلاق و کارآفرین بیشتر از تزریق پول به چرخه صنعتی خود اهمیت می دهد. در راستای همین مساله، این کشور امکان اخذ اقامت اروپا از طیق کارآفرینی را میسر ساخته است.

براساس ماده ۲۱ قانون مهاجرت این کشور، در صورتی که شخصی تمایل به راه اندازی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در آلمان داشته باشد، می تواند با اثبات سابقه کار مرتبط در ایران و ارائه طرح توجیهی (بیزینس پلان) مورد تایید دولت آلمان، بدون نیاز به داشتن دانش زبان آلمانی، وارد پروسه اخذ اقامت از طریق کارآفرینی آلمان شود. یکی از نکاتی که بسیار اهمیت دارد این است که در این پروسه فعالیت شرکت و سودآوری آن باید واقعی باشد و شرکت مستلزم پرداخت مالیات طبق قوانین دولت به کشور آلمان میباشد.

 

شرایط تحصیل در آلمان برای فرزندان با داشتن اقامت کارآفرینی

تحصیل فرزندان در مدارس دولتی رایگان است که این مدارس در آلمان از کیفیت تحصیل بسیار بالایی برخوردار هستند. همینطور امکان استفاده از مدارس بین المللی هم موجود است که طبعا ملزم به پرداخت شهریه است.

 

شرایط اقامت کارآفرینی آلمان

  • راه‌اندازی کسب‌وکار و فعالیت اقتصادی شرکت در آلمان
  • داشتن سابقه کار مرتبط در ایران
  • پرداخت مالیات سالیانه به دولت آلمان
  • واریز حداقل سرمایه ثبتی معادل ۲۵ هزار یورو
  • بدون نیاز به داشتن دانش زبان آلمانی در آغاز پروسه
  • بدون نیاز به ارائه مدرک تحصیلی

 

مزایای اقامت کارآفرینی آلمان

  • اقامت اروپای شنگن برای سرپرست، همسر و فرزندان زیر ۱۶ سال
  • تهیه بیزینس‌پلان توسط وکلای آلمانی مؤسسه حقوقی سایرس زیر نظر شما
  • مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت آلمانی برای شما
  • بهره‌مندی از خدمات بیمه پزشکی، حساب بانکی شخصی و شرکتی و تحصیل رایگان فرزندان
  • بهره‌مندی از یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی دنیا به صورت رایگان
  • امکان فعالیت اقتصادی در یکی از بزرگترین قطب‌های اقتصادی دنیا
  • امکان اخذ پاسپورت آلمانی ۲ سال بعد از اقامت دائم
  • تردد به کشورهای حوزه اروپای شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا
  • امکان استقرار ۹۰ روزه در دیگر کشورهای حوزه اروپای شنگن
  • امکان فعالیت اقتصادی زیر نظر مرکز اقتصاد آلمان
  • سهولت در اخذ ویزای کشورهای انگلیس و کانادا

 

نکات اقامت کارآفرینی آلمان

  • این اقامت در ابتدا ۳ ساله بوده و سپس به صورت ۲ ساله تمدید می‌شود.
  • بر اساس آئین‌نامه مهاجرتی کشور آلمان، بعد از ۳ سال از صدور مجوز اقامت، به شرط فعالیت شرکت بر اساس بیزینس‌پلان و ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح B1، امکان تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم وجود دارد.
  • مدت زمان انجام پروسه ۸ تا ۱۲ ماه کاری می‌باشد.
  • در این پروسه هیچ الزامی به استخدام نیروی کار نیست و این مورد به بیزینس‌پلان ارائه شده بستگی دارد. امکان اخذ پاسپورت آلمانی در سال ششم با داشتن اقامت دائم وجود دارد.

 

شرایط اقامت فرزندان زیر ۱۸ سال در آلمان

فرزندان تا ۱۶ سالگی میتوانند همراه خانواده اقدام کنند. تحصیل آنها نیز در کشور آلمان اجباری است و برای فرزندان بالای ۱۶ سال هم با توجه به عدد دقیق سنشان روش هایی چون اخذ اقامت دانشجویی، مجوز کار، استخدام در کسب و کار سرپرست و یا شراکت در شرکت سرپرست با توجه به مدرک تحصیلی، تخصص و سایر شرایط، میتواند پیشنهاد شود.

 

آیا اسناد و حساب های ارائه شده برای اخذ اقامت کارآفرینی آلمان به عنوان وثیقه نزد شرکت یا کشور مقصد می ماند؟

خير، ترجمه هاي تاييد شده اسناد و حساب ها به سفارت ارائه ميشود و اصل آنها نزد متقاضي باقي ميماند. در پروسه هاي اقامت چون هدف شما زندگي بيش از ٩٠ روز در كشور مقصد است چيزي به اسم ضمانت يا وثيقه وجود ندارد. اما در پروسه هاي ويزاي توريستي چون ویزا حداکثر برای تردد ۹۰ روزه متقاضی صادر میشود، کارگزاران مبلغی به عنوان وثیقه دریافت میکنند که این ضمانت بازگشت متقاضی از سفر توریستی میباشد.

 

 

 

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید