شرایط اخذ اقامت از طریق بلوکارت آلمان

دسته بندی : استودیو سایرس
: امتیاز شما به این مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

شرایط اخذ اقامت از طریق بلوکارت آلمان

اقامت بلوکارت آلمان ویژه افراد متخصص است و لازم است آخرین مدرک تحصیلی شخص حداقل لیسانس باشد. داشتن مدرک لیسانس برای شخص متقاضی، تنها شرط اخذ این اقامت نیست، علاوه بر آن داشتن لیسانس مرتبط با رزومه شغلی شخص نیز مورد نیاز می باشد. دراین پکیج بر خلاف پکیج کارآفرینی آلمان الزام به ارائه بیزینس پلان به دولت آلمان وجود ندارد و بیشتر رزومه شغلی و حرفه ایی شخص مورد بررسی قرار می گیرد.

در واقع باید نشان داده شود که شخص در استخدام شرکتی در آلمان طبق چهارچوب ها و قوانین بلوکارت بوده و برای مثال حقوق ماهانه ۴۷۰۰ یورو دریافت می کند، تخصصش مرتبط با آخرین مدرک تحصیلی بوده و همینطور حوزه فعالیت آن کسب و کار است.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید