اقامت تمکن مالی یونان

اقامت یونان از طریق تمکن مالی

یونان با داشتن فرهنگی غنی، آب و هوایی بسیار عالی و صنعتی رو به رشد در سال های اخیر یکی از محبوب ترین مقاصد اروپا برای اخذ اقامت شده است. یونان کشوری است که از سال ها پیش تبدیل به یکی از هدف های توریستی مردم جهان شده است و در همین راستا و به دلیل تاثیر صنعت توریسم و مهاجرت در اقتصاد یونان، امکان اخذ اقامت یونان برای افراد غیر نیز در دستور کار سیاستمداران این کشور قرار گرفت. در ادامه با بررسی اقامت تمکن مالی یونان با موسسه حقوقی سایرس هرماه باشید.

منظور از تمکن مالی یونان یا اقامت خود حمایتی یونان چیست؟

تمکن مالی یا خود حمایتی که در یونان به نام FIP شناخته می شود، نوعی از روش های اخذ اقامت اروپا است که فرد در آن می تواند با ارائه مدارک لازم اقدام به اخذ ویزای اقامت در یونان کند. اقامت تمکن مالی یکی از ساده ترین روش های اخذ اقامت در اروپا است و معمولا در کوتاهترین زمان ممکن نیز به نتیجه می رسد.

اقامت خودحمایتی یونان چیست؟

اقامت خودحمایتی یونان، راهی به سوی ویزای دائم اروپا

متقاضیان می توانند با ارائه مدارک، مبنی بر داشتن درآمد ثابت ماهیانه در ایران، اقدام به اخذ این اقامت نمایند. این درآمد می تواند از طریق سود سپرده بانکی، اجاره دریافتی از املاک و حقوق بازنشستگی نشان داده شود. باید در نظر داشت که ارائه یکی از این مدارک در صورتی که درآمد مورد نیاز برای تمکن مالی را اثبات کند، کافی است و نیازی به ارائه هر سه مورد نیست. این درآمد با توجه به قوانین کشور یونان، برای سرپرست و فرزندان بالای ۱۸ سال معادل ماهانه ۲۰۰۰ یورو، همسر ۵۰۰ یورو و فرزندان زیر ۱۸ سال نیز هرکدام ۵۰۰ یورو میباشد.

اقامت خودحمایتی یونان یا ویزای تمکن مالی یونان، رویایی نزدیک و دست یافتنی!

به طور مثال؛ یک خانواده ۳ نفره با فرزند ۱۴ ساله، باید درآمد ۳۰۰۰ یورو را به صورت ریالی در ایران از روش های ذکر شده نشان دهند. البته توجه داشته باشید که این مقادیر ممکن است در طی سال های متوالی دستخوش کمی افزایش و تغییر باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مراحل لازم برای دریافت اقامت تمکن مالی فرانسه را هم مطالعه کنید.

مدت زمان مورد نیاز برای تمدید اخذ اقامت خودحمایتی یونان چقدر است؟

این نوع اقامت در ابتدا به صورت یک دوره ۲ ساله و بعد از آن به صورت دوره های ۳ ساله تمدید می شود. ابتدا نوع اقامت شما موقت و قانونا بدون شرط حضور خواهد بود که بدون حضورتان تا ۲۶ سال قابل تمدید است و شرط تمدید اقامت در هر سال وابسته به ۳ فاکتور حفظ درآمد ثابت ماهیانه، که در زمان تمدید جمع سالانه آن باید اثبات شود.

یعنی سرپرست و فرزندان بالای ۱۸ سال، سالانه ۲۴ هزار یورو، همسر ۶ هزار یورو و فرزندان نیز هرکدام ۶ هزار یورو، به طور واضح تر یک خانواده ۳ نفره با فرزندان زیر ۱۸ سال در زمان تمدید ملزم به نشان دادن درامد سالانه ۳۶ هزار یورو هستند. علاوه بر آن داشتن آدرس در کشور یونان و داشتن بیمه پزشکی معتبر در آن کشور از شروط لازم جهت تمدید اقامت می باشد.

تمکن مالی یونان

شرایط اخذ اقامت یونان از طریق تمکن مالی

از جمله مهترین مواردی که برای اخذ اقامت یونان از طریق تمکن مالی حتما مورد بررسی قرار می گیرند می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • اثبات وجود درآمد ثابت ماهیانه در ایران
  • بدون نیاز به داشتن دانش زبان (یونانی، انگلیسی و…) در آغاز پروسه
  • بدون نیاز به ارائه مدرک تحصیلی
  • بدون نیاز به سرمایه‌گذاری یا راه‌اندازی کسب‌وکار
  • بدون نیاز به پرداخت مالیات به دولت یونان

اقامت یونان تمکن مالی، یا ویزای خودحمایتی یونان چه مزایایی دارد؟

به دست آوردن ویزای اقامت در اروپا مسلما دارای مزایای بسیاری است و با وجود تحریم هایی که درحال حاضر وجود دارد، می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات شما باشد. از جمله بهترین مزایای اخذ ویزای تمکن مالی یونان مواردی هستند که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

  • تسهیل در دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  • امکان برخورداری از بیمه‌ های پزشکی و درمانی بااعتبار در عرصه بین‌ المللی
  • ساده ترین و سریع ترین روش گرفتن مجوز اقامت شنگن در اتحادیه اروپا
  • عدم نیاز به حضور شخص در کشور مقصد
  • عدم نیاز به هیچگونه سرمایه‌ گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
  • آسان بودن تمدید مجوز اقامت
  • عدم نیاز به اجاره ملک در یونان
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شینگن
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • وجود نداشتن محدودیت سنی

البته مسلما موارد مذکور تنها مزایای اخذ اقامت یونان نیست، اما در این موارد تنها به ذکر مهمترین آنها پرداخته ایم.

مراحل دریافت ویزای تمکن مالی یونان

مراحل درخواست و دریافت اقامت تمکن مالی یا ویزای خود حمایتی یونان

پیش از آنکه به مراحل کاری اخذ اقامت یونان اشاره کنیم، خالی از لطف نیست اگر به اشاره کنیم که اقامت یونان تمکن مالی در ابتدا به صورت دو ساله و سپس هر ۳ سال یکبار برای شما تمدید می شود. همچنین بر اساس اعلام سایت رسمی اتحادیه اروپا آرتیکل ۴، بعد از گذشت ۵ سال از صدور مجوز اقامت اروپای شینگن و در صورت رعایت شرایط لازم، امکان دریافت اقامت دائم مجود دارد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ویزای شینگن چیست را هم مطالعه کنید.

  1. بررسی مدارک و شرایط خانواده
  2. عقد قرارداد با موسسه حقوقی
  3. تکمیل مدارک
  4. ترجمه و تایید مدارک
  5. تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز از طرف وکیل یونانی
  6. مراجعه به سفارت و ارائه درخواست
  7. صدور و دریافت ویزای تایپ D
  8. سفر به کشور یونان و دریافت Bluepaper
  9. دریافت کارت اقامت اروپا برای تمامی اعضای خانواده
اقامت یونان از طریق تمکن مالی

مدت زمان لازم برای انجام تمام پروسه کاری مذکور به طور میانگین نیز در حدود ۳ ماه است. در پایان به یکی از مهمترین سوالاتی که در زمینه اخذ ویزای تمکن مالی یونان وجود دارد می پردازیم. پیش از پرداختن به موضوع بعدی خالی اط لطف نیست اگر در زمینه شرایط اخذ اقامت بلوکارت آلمان نیز اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.

آیا اسناد و حساب های ارائه شده برای اخذ اقامت تمکن مالی یونان به عنوان وثیقه نزد شرکت یا کشور مقصد می ماند؟

خير، ترجمه هاي تاييد شده اسناد و حساب ها به سفارت ارائه ميشود و اصل آنها نزد متقاضي باقي مي ماند. در پروسه هاي اقامت چون هدف شما زندگي بيش از ٩٠ روز در كشور مقصد است چيزي به اسم ضمانت يا وثيقه وجود ندارد. اما در پروسه هاي ويزاي توريستي چون ویزا حداکثر برای تردد ۹۰ روزه متقاضی صادر میشود، کارگزاران مبلغی به عنوان وثیقه دریافت میکنند که این ضمانت بازگشت متقاضی از سفر توریستی میباشد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سایرس در تماس باشید تا تمام اطلاعات مورد نیاز شما در زمینه تمکن مالی یونان را به دست بیاورید.

اقامت تمکن مالی یونان با نام ویزای خودحمایتی یونان نیز شناخته می شود یکی از محبوب ترین روش های اخذ اقامت یونان است. این اقامت به افرادی اعطا می‌شود که توان مالی خوبی داشته و نیاز به اشتغال در کشور مقصد را ندارند. در این روش با ارائه اسنادی که نشان دهنده توانایی مالی شماست بدون نیاز به خارج کردن سرمایه خود از ایران می توانید به اقامت این کشور دست پیدا کنید.

دیدگاه کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

۱۴ مرداد ۱۳۹۸

سلام. آیا برای گرفتن پاسپورت شرط زبان لازم هست؟

    ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

    سلام، روزتون بخیر
    بله. یکی از مهمترین شروط در اخذ پاسپورت هر کشور، داشتن دانش زبان آن کشور هست. برای اطلاع از سایر شرایط اخذ پاسپورت می توانید بر روی لینک کلیک کنید.
    این شرایط به صورت کلی بر اقامت تمکن مالی یونان نیز حاکم هست.

۱ آذر ۱۳۹۸

با سلام بنده ۲۱ سالم هست ایا با این روش اونجا میتونم کار کنم یا تحصیل ؟ شرایط کار چگونه هست؟
شرایط تحصیل چگونه هست ؟
میتونم دانشگاه دولتی بصورت رایگان برم ؟
درصورت رایکان نبودن هزینه های تحصیل چقدر هست ؟

    ۵ آذر ۱۳۹۸

    در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید می توانید برای اخذ اقامت اقدام کنید. با اقامت تمکن مالی یونان امکان استخدام شدن در شرکتی را ندارید ولی می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید.
    در صورتی که زبان یونانی بلد باشید می توانید در دانشگاه های آنجا رایگان تحصیل کنید.